De betoverende witte landauer cabriolet koets

Deze witte Landauer koets vormt met zijn ronde vormen een prachtig en koninklijk plaatje voor zowel een zomer- als een winterbruiloft. 

Een onvergetelijke ervaring voor jouw speciale dag

Met zijn kenmerkende ronde vormen en twee delige bovenzijde, biedt deze cabriolet koets een majestueus beeld van elegantie. Geniet van het adembenemende uitzicht door de glazen ramen, zelfs wanneer de kap gesloten is. Maar als het zonnetje schijnt dan is het fantastisch om met open kap naar de trouwlocatie te rijden. Deze koets is geschikt voor 2-4 personen, dus ook voor kinderen, bruidsmeisjes en – jonkers is er plaats op de luxe rode bekleding. 

Luxe en originaliteit van de cabriolet koets

De landauer koets bezit nog enkele originele details. Bijzonder is het kleine spiegeltje aan de binnenzijde. Net groot genoeg om even je make-up of kapsel te controleren! De originele koperen lampen en deurbeslag worden voor de grote dag uiteraard nog extra gepoetst. Ook op deze koets is er plek voor decoratie met bloemen. Deze witte cabriolet koets is een onvergetelijke ervaring voor jullie speciale dag!

Trouwkoets wit glas
Koets

Ervaar romantiek in de crèmekleurige glaslandauer cabriolet koets

Een verliefd bruidspaar en deze prachtige crèmekleurige glaslandauer koets vormen het ultieme plaatje voor een klassieke en romantische bruiloft. De koets is aan binnenzijde voorzien van luxueuze blauwe bekleding en voorzien van veel originele details. Er is plaats voor 2-4 personen, dus deze koets wordt niet alleen als trouwvervoer gebruikt, maar is ook populair voor een rondrit met een jubilaris of om een huwelijksjubileum te vieren.

Geniet van het prachtige uitzicht in de cabriolet koets

Geniet van het mooie uitzicht door de glazen ramen, zelfs wanneer de kap gesloten is. Bij mooi weer kan de kap aan de achterzijde naar beneden.

Voeg een vleugje magie toe aan jullie speciale dag

Versier de cabriolet koets met prachtige bloemdecoraties en voeg een vleugje magie toe aan jullie speciale dag. Ook is het mogelijk dat de paarden op de speciale dag een hoofdpluim dragen. Tegen de donkerblauwe details komt het bruidspaar of jubilaris prachtig tot zijn recht!

De luxe blauwe laudauer dubbele cabriolet koets

Welkom bij onze betoverende witte glazen koets, een historisch symbool van elegantie en stijl. Deze prachtige witte koets, ooit in dienst als dokterscoupé, straalt een tijdloze charme uit die perfect past bij jullie romantische bruiloft. Ruim van binnen en omgeven door grote ramen, biedt deze koets een weids uitzicht op de omgeving, waardoor jullie als bruidspaar kunnen genieten van de betoverende atmosfeer terwijl jullie naar de trouwlocatie rijden.

Creëer een chique en koninklijke sfeer met de blauwe cabriolet koets

De blauwe kleur en de luxe blauwe bekleding geven iedere bruiloft of feest een chique en koninklijke sfeer. Deze koets bezit nog originele details en is geschikt voor 2-4 personen. Indien nodig kunnen de kappen ook omhoog gezet worden.

Voeg een vleugje elegantie toe aan jullie speciale dag

Maak jullie speciale dag nog specialer door prachtige bloemdecoraties toe te voegen aan de blauwe cabriolet koets. Geniet van de ruime en comfortabele omgeving terwijl jullie worden rondgereden in stijl.

Meer informatie?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze trouwkoetsen en beschikbaarheid. Ons toegewijde team staat klaar om al jullie vragen te beantwoorden en om samen met jullie een betoverend hoofdstuk toe te voegen aan jullie liefdesverhaal. Of jullie nu meer details willen over onze prachtige koetsen of een offerte op maat nodig hebben, wij zijn er om te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen bij het plannen van de perfecte toevoeging aan jullie trouwdag!

Ontdek onze andere trouwkoetsen

Witte glazen koets

Trouwkoets wit glas

Maak je klaar voor een betoverende reis. Stap in pure elegantie met onze witte glazen koets, een tijdloos symbool van romantiek en stijl. Geniet van het adembenemende uitzicht terwijl je naar de trouwlocatie rijdt. Perfect voor een onvergetelijke bruiloft!

Prinsessenkoets

Betreed een sprookjeswereld met onze prinsessenkoets, ook bekend als de Cinderellakoets. Met plaats voor 6-8 personen en ledverlichting voor een extra magische sfeer, is deze koets perfect voor een betoverende rit op elke speciale gelegenheid. Voel je als de ster van de dag op jullie grote dag!