Witte glazen koets

Deze witte glazen koets is volledig omringd met glas, zodat u in deze volledig gesloten koets toch rondom vrij zicht heeft. Het interieur van de koets is uitgevoerd in luxe rode bekleding. De koets is geschikt om te kunnen decoreren met boeketten. Om het extra feestelijk te maken is het mogelijk de paarden uit te dossen met pluimen.


Cabrioletkoets

Deze prachtige witte cabrioletuitvoering kan zowel open als gesloten gereden worden.
De witte cabrioletkoets is van binnen luxueus gestoffeerd in de kleur rood. De koets is geschikt voor 2 tot 4 personen. De paarden kunnen worden voorzien van pluimen op de hoofden en de koets kan versierd worden met bloemstukken.


Cabrioletkoets creme

Deze prachtige crème cabrioletuitvoering kan zowel open als gesloten gereden worden. De crème cabrioletkoets is van binnen luxueus gestoffeerd in de kleur blauw. De koets is geschikt voor 2 tot 4 personen. De paarden kunnen worden voorzien van pluimen op de hoofden en de koets kan versierd worden met bloemstukken.
Dubbele cabrioletkoets blauw


De dubbele cabrioletkoets is een volledig open koets uitgevoerd in de kleur blauw. Ook het interieur van de koets is in het blauw afgewerkt. Eventueel kunnen de kappen omhoog gezet worden. De koets is geschikt om te kunnen decoreren met boeketten.
Prinsessenkoets


Met een vleugje romantiek zorgt onze elegante koets voor een bruiloft die in de harten van jullie en jullie gasten gegrift blijft.

Laat je verwonderen door de koninklijke ambiance en voel je als een echte prins en prinses terwijl jullie in stijl arriveren. De prachtig gedecoreerde koets is niet alleen een majestueus vervoermiddel, maar ook het ideale decor voor adembenemende trouwfoto's die jullie liefde op magische wijze vastleggen.

Sfeerimpressie