Witte glazen koets

Deze witte glazen koets is volledig omringd met glas, zodat u in deze volledig gesloten koets toch rondom vrij zicht heeft. Het interieur van de koets is uitgevoerd in luxe rode bekleding. De koets is geschikt om te kunnen decoreren met boeketten. Om het extra feestelijk te maken is het mogelijk de paarden uit te dossen met pluimen.


Cabrioletkoets

Deze prachtige witte cabrioletuitvoering kan zowel open als gesloten gereden worden.
De witte cabrioletkoets is van binnen luxueus gestoffeerd in de kleur rood. De koets is geschikt voor 2 tot 4 personen. De paarden kunnen worden voorzien van pluimen op de hoofden en de koets kan versierd worden met bloemstukken.


Cabrioletkoets creme

Deze prachtige crème cabrioletuitvoering kan zowel open als gesloten gereden worden. De crème cabrioletkoets is van binnen luxueus gestoffeerd in de kleur blauw. De koets is geschikt voor 2 tot 4 personen. De paarden kunnen worden voorzien van pluimen op de hoofden en de koets kan versierd worden met bloemstukken.
Dubbele cabrioletkoets blauw


De dubbele cabrioletkoets is een volledig open koets uitgevoerd in de kleur blauw. Ook het interieur van de koets is in het blauw afgewerkt. Eventueel kunnen de kappen omhoog gezet worden. De koets is geschikt om te kunnen decoreren met boeketten.

Sfeerimpressie